Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

4 ideer til en kreativ påklædning til året julefrokoster

Julefrokosterne kommer snart, og det betyder, du skal finde ud af, hvad du dog skal have på. Det skal helst være lidt kreativt jo, man vil ikke være ligesom alle de andre. Læs med her for at få 5 gode ideer til, hvad du skal have på.

En sjov jule pyjamas

En sjov påklædning kunne være en pyjamas. Men ikke en helt normal pyjamas. En jule pyjamas. En julepyjamas er sådan set bare en heldragt, som er julet. Det kunne være en heldragt, der forestiller et juletræ, det kunne også være et rensdyr eller noget andet, der har noget med jul at gøre.

Det er sjovt, det er rart, og det kan også bruges til at sove og hygge i hele julen. Der er den perfekte påklædning. Du kan sikkert finde sådan nogle mange steder online med internet shopping.

Et frækt kostume

En frækt kostume er også altid sjovt. Det er specielt en god ide, hvis du har en til julefrokosterne, du er lidt vild med. Så kan du være lidt fræk med et frækt jule kostume. Det kunne være en nisse, rensdyr, julemand eller snemand. Det kan alt sammen findes i frække kostumer et eller andet sted i en online butik.

En rigtig sej julesweater

Hvis du ikke er så meget til kostumer, men du gerne vil have noget julet på, kan du have en julesweater på. Men for, at du ikke bliver alt for ”kedelig” og ikke juleagtig til frokosten, kan du finde en julesweater, der enten kan lyse, blinke eller spille musik.

Sweatre som dem, har længe været noget populært i Amerika, men nu er det også på vej til Danmark. Så det burde ikke være for svært at finde. Det er ret så sjovt med en sweater, der lyser eller spiller en jule jingle.

Noget fint - men stadig juleagtigt

Er det muligt at have noget fint på, mens man også passer til temaet jul? Selvfølgelig er det da det. Farverne rød, grøn og hvid er alle julefarver. Du kan jo sagtens finde en rød flot kjole, eller en grøn skjorte og et rødt slips eller måske et julejakkesæt.

Det handler bare om at matche de rigtige farver, som rød og grøn. Så kan du stadig se fin ud mens dit outfit passer til teamet, så du ikke føler dig udenfor, bare fordi du godt kan lide at gøre dig fin og lækker.